Over mijzelf

Mijn naam is Bram Boerdijk.

Na ruim 27 jaar in verschillende functies binnen de financiële dienstverlening te hebben gewerkt en daar het nodige aan kennis en ervaring te hebben opgedaan op financieel, fiscaal en juridisch gebied, ben ik in 2006 een andere weg ingeslagen en heb meer dan 16 jaar letterlijk en figuurlijk met mijn "Tangram Klussenbedrijf" aan de weg getimmerd.

Omdat het fysiek zware kluswerk echter steeds meer zijn tol ging eisen werd het weer tijd voor iets anders. 

Doordat ik de afgelopen 36 jaar in de privésfeer  meerdere malen (waarvan ook diverse keren als executeur en zelfs als afwikkelings-bewindvoerder) betrokken ben geweest bij de afwikkeling van nalatenschappen besefte ik meer en meer dat (het begeleiden van nabestaanden bij) het afwikkelen van nalatenschappen (en dan juist op veel meer gebieden dan alleen maar het financiële!), naast het klussen, een van mijn grootste passies is. Maar ook dat het begeleiden van mensen bij het goed voorbereiden van hun eigen nalatenschap enorm veel narigheid kan voorkomen (en voorkomen is nog altijd beter dan "genezen").

Al die werkzaamheden komen het mooist bij elkaar in een functie als die van nalatenschapscoach, voor wie zowel vóór als na het overlijden een schone taak is weggelegd!

Om goed beslagen ten ijs te komen in mijn nieuwe werkzaamheden heb ik in september 2022 de NOVEX Basiscursus Erfrecht gevolgd en in december 2022 bij VCM Opleiders succesvol de cursus Nalatenschapscoach afgerond. Met ingang van 1 januari 2023 ben ik (vooralsnog naast mijn klussenbedrijf) deze nieuwe weg ingeslagen met mijn bedrijf Tangram Nalatenschapscoaching. In maart en april 2023 heb ik vervolgens ook nog de leergang "Executele en Vereffening" gevolgd bij het NOVEX.

Als nalatenschapscoach wil ik u graag op een professionele maar ook zo persoonlijk mogelijke manier begeleiden bij onder andere het voorbereiden van uw eigen nalatenschap maar ook bij het afwikkelen van een nalatenschap waarin u zelf (mede-)erfgenaam bent.

Dit allemaal met als uitgangspunt dat al die zaken zoveel mogelijk zullen verlopen zoals u dat zelf voor ogen heeft en er voor uzelf en/of uw nabestaanden geen onwenselijke situaties ontstaan. Vandaar mijn motto: "Wens en uitvoering in balans".

 

 

ICR geregistreerd nalatenschapscoach

Lid van de NOVEX