Over mijzelf

Mijn naam is Bram Boerdijk.

Na eerst 27 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt heb ik ruim 16 jaar met mijn "Tangram Klussenbedrijf" letterlijk en figuurlijk aan de weg getimmerd.

Omdat het fysiek zware kluswerk zijn tol ging eisen, heb ik toch weer opnieuw gekozen voor een adviserende en begeleidende rol op het financiële vlak en dan vooral op het gebied van nalatenschappen (aan beide kanten, dus zowel het nalaten als het zelf verkrijgen). Na diverse malen executeur te zijn geweest besefte ik dat het begeleiden van nabestaanden bij de afwikkeling van nalatenschappen, maar vooral ook het begeleiden van een toekomstige erflater bij het goed voorbereiden daarvan, een van mijn grootste passies is. 

Nadat ik in september 2022 heb deelgenomen aan de NOVEX Basiscursus Erfrecht en in december 2022 bij VCM Opleiders succesvol de cursus Nalatenschapscoach heb afgerond, ben ik (vooralsnog naast mijn klussenbedrijf) met ingang van 1 januari 2023 deze nieuwe weg ingeslagen met mijn bedrijf Tangram Nalatenschapscoaching. In maart en april 2023 heb ik nog de leergang "Executele en Vereffening" gevolgd bij het NOVEX.

Als nalatenschapscoach wil ik u graag op een professionele maar ook zo persoonlijk mogelijke manier begeleiden bij onder andere het voorbereiden van uw eigen nalatenschap maar bijvoorbeeld ook bij het afwikkelen van een nalatenschap waarin u zelf (mede-)erfgenaam bent.

Dit allemaal met als uitgangspunt dat al die zaken zoveel mogelijk zullen verlopen zoals u dat zelf voor ogen heeft en er voor uzelf en/of uw nabestaanden geen onwenselijke situaties ontstaan. Vandaar mijn motto: "Wens en uitvoering in balans".

 

 

ICR geregistreerd nalatenschapscoach

Lid van de NOVEX